Olen vm-69 äiti ja vaimo Aurasta ja minut tunnetaan koirapiireissä nimellä Luupään Anita. Koulua olen jonkin verran käynyt ja saanut mukaani logistiikan perustutkinnon sekä yhdistelmäajoneuvon kuljettajapätevyyden.

Harrastuksiini kuuluvat mm. koirat, piirustus, maalaus, kirjoittaminen, ompelu, neulominen jne... Myös myyntityö on osa harrastuksiani, sillä edustan VipStoren tuotteita mm. 1st. choice - koiran- ja kissanruokia sekä tarvikkeita, Oriflamea ja Magnetix Wellnessiä.

Koirat ovat kuuluneet elämääni jo pikkutytöstä asti. Vähemmän niitä kotona oli, mutta lähiympäristössä sitäkin enemmän. Läheisin koiraystäväni alle kouluikäisenä oli isotätini saksanpaimenkoirauros Max. Max oli suuri ja lempeä karvaturri, jonka kanssa nukuin päiväunia koirankopissa.

Ensimmäinen oma koirani oli staffordshirenbullterrieri Niki (Fi-nell's Never say never). Niki tuli elämääni keväällä 1990 ja poistui syksyllä 2003. Nikistä riittäisi todella paljon kerrottavaa, joten en viitsi edes aloittaa. Sanottakoon kuitenkin se, että toista samanlaista persoonaa tuskin enää elämääni tulee.

Puolitoista vuotta olin ilman koiraa ja se ei sopinut minulle. Elämä oli aivan liian helppoa, joten keväällä 2005 tuli perheeseemme aivan sattumalta, täysin vieras rotu, schipperke.

Iita (Billie) osoittautui varsinaiseksi terroristiksi, joka teki mitä halusi, kun muut tekivät mitä uskalsivat.

Ilkeä se ei kuitenkaan ole, vaan pikemmin liian fiksu. Olenkin sanonut, että Iita on kuin staffi, vain katu-uskottavuus puuttuu.

Keväällä 2007 tuli maailmaan Iitan ensimmäiset pennut ja näin ollen myös ensimmäiset Luupäät. Iita teki vain poikia, vaikka olin päättänyt pitää yhden Iitan tytöistä. No, kipaisin hakemaan tytön Ruotsista. Meidän ”ruåttalainen” on nimeltään Elli (Quantum Satis Mirra).

Elli on aivan päinvastainen luonne, kuin Iita. Elli on lälly, äidin pikku mussukka. Tosin ensimmäisten pentujensa jälkeen on Ellistäkin löytynyt luonnetta.

Kesällä-07 saimme mieheni kanssa viettää pari päivää paikassa, jossa asusteli kaksi belgianpaimenkoiraa. Mieheni ihastui niihin ja sen vuoksi meillä nyt on tervu-belgi Manta (Kuunsirpin Shining Star). Erittäin symppis luonne ja helppo koulutettava.

Näiden kolmen lisäksi on matkan varrella kotiin jäänyt useampikin Luupää ja lauma on elänyt sen mukaan.

Koirien lisäksi meillä asuu myös kaksi kissaa. Hipsu (s.-02) ja Pirre (s.-03)ovat äiti ja tytär. Eikä kai sovi unohtaa meidän sälliä, autoja harrastava vm.-97.

Tällainen kokoonpano meillä Aurassa!
Ota yhteyttä atakallio (@) gmail.com