Haluatko Luupään?

Meillä koirat ja kissat ovat perheenjäseniä ja elävät kanssamme normaalia perheenarkea.
Kaikki tulevat pennut elävät täyttä elämää kanssamme, eivätkä eristettyinä yksin jossakin eri tilassa. Jotta pennusta tulisi hyvä ihmislauman jäsen, sen pitää jo varhaisessa vaiheessa - siis ennen luovutusikää - olla leimautunut ihmisiin. Tämä tapahtuu vain jos pennun kanssa seurustellaan ja sitä käsitellään riittävästi ensimmäisistä elinviikoista lähtien. Syntymästä asti perhe-elämän keskellä kasvaneilla ja yksilöllistä huomiota saaneilla pennuilla on huomattava etumatka elämänkoulussa - etumatka, jota tarhassa kasvaneet pennut eivät ehkä koskaan pysty kuromaan umpeen. Pentua ei kasvattajasitoumuksen perusteella saa luovuttaa ennen 7. ikäviikkoa. 

Pentua voi "varata" jo silloin kun kuulee aiotun yhdistelmän eli ilmaista kiinnostuksensa. Varsinaiset varaukset otan vasta, kun pennut ovat muutaman viikon ikäisiä tai tapaamisemme jälkeen.

En myy pentuja pelkän puhelinkeskustelun perusteella, vaan haluan tavata mielellään koko perheen, ennen päätöstäni.

Luovutettaessa pentu on kolmeen kertaan madotettu, sirutettu, paperit lähetetty Kennelliittoon sekä tottunut elämään normaalissa perheen metelissä muiden koirien ja myös kissojen kanssa.

Pennun hinta 1300€

Lopuksi:
Toivon, että kasvattini kävisivät terveystutkimuksissa ja edes parissa näyttelyssä, jotta näkisin kasvatustyöni tuloksen.